Flori ziua indragostitilor – secretul daruirii

Flori ziua indragostitilor – secretul daruirii celui mai frumos buchet de flori in cea mai romantica zi. Dintotdeauna, sufletul feminin a tresarit la vederea florilor, incarcandu-se cu lumina, bucurie, incredere si bunavointa.

Flori ziua indragostitilor – secretul daruirii pastrat in fiecare floare

O floare se hraneste din apa si minerale pentru a exploda intr-o corola minunata. Mereu insetata de viata, dornica de ingrijirea si afectiunea noastra, floarea ne raspunde cu generozitatea frumusetii si bogatiei sale.

Flori ziua indragostitilor - secretul daruirii
Trandafir criogenat, darul perfect

Bogata mitologie greaca, intr-una din legende, pe care o intalnim si in Banchetul lui Platon, ni-l descrie pe Eros. Nastrusnicul si capriciosul zeu al iubirii, cunoscut drept Cupidon sau Amor in mitologia romana, ar fi rodul unei stranii iubiri.

Perechea cea neobisnuita s-a format la o petrecere de ziua Afroditei. Acolo, Penia, zeita saraciei, ii ofera sa bea nectar lui Poros, zeu al abundentei si imbatandu-l, il seduce. Din unirea lor se naste Eros, care mosteneste trasaturile contradictorii ale ambilor parinti.

Flori ziua indragostitilor - secretul daruirii
Florile, darul perfect

Pe de o parte, simte permanent lipsa, transformata in dorinta, in nevoia permanenta de dragoste. Pe de alta parte, ofera continuu iubirea, din prea-plinul sufletului sau. Iubirea este astfel cel mai vulnerabil, dar  si cel mai puternic sentiment, dorinta si daruire in acelasi timp.

Flori ziua indragostitilor – secretul daruirii pentru ca si ele au acelasi mecanism precum iubirea. Au nevoie permanent de ingrijirea si hrana noastra, dar ne ofera neconditionat frumusetea si parfumul lor.

Poate este o simpla poveste de ziua indragostitilor, poate e adevarul, cu siguranta insa e inca un motiv sa daruim flori si iubire. Alaturi de FlorideLux.ro, cea mai buna florarie online din Romania.

Daruieste… si vei primi!

De unde te mai poti inspira de Ziua indragostitilor 2019?

Flori ziua indragostitilor – magie florala

Cum sa o surprindem pe teritoriul ei

Jurnalul unei flori de Ziua indragostitilor

Exploreaza pasiunile – Valentine’s Day

Dileme florale de Ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor… si pentru EL

Livrare flori Ziua indragostitilor – motive sa daruiesti

Ziua promisiunilor reinoite